2024. április 29. - Péter

Pataky döntött

Nincs több bujkálás és tagadás: a zenész kéz a kézben mutatkozott fiatal kedvesével.Néhány hete robbant a hír, hogy zátonyra futott Pataky Attila házassága.
2008. július 25. péntek 09:41 - Hírextra
Több helyen is fotók jelentek meg róla és egy fiatal lányról. Korábban Erikát még az asszisztenseként mutatta be, bárhol is bukkantak fel együtt, azonban nem lehetett tovább takargatni az igazságot. A zenész felesége, Bea is borított: állítása szerint régóta tudott férje félrelépéseiről, de már nem bírja tovább, és elválnak útjaik.

Aztán több helyen is olyan hírek jelentek meg, hogy a pár szeretné megmenteni házasságát, különösen kisfiuk, Acsa kedvéért, ám ebből egy szó sem igaz. Pataky a hét eleji Whitesnake-koncerten kéz a kézben jelent meg Erikával, akivel szemmel láthatóan egy párt alkotnak.

- Több magyar híres rockzenészre is felfigyeltem, Pataky Attila is köztük volt, csakhogy nem a feleségével, hanem azzal a lánnyal bulizott, akivel megjelentek a közös képeik. Teljesen fesztelenül, kéz a kézben járkáltak az emberek között. Nyilvánvaló volt, hogy semmi takargatnivalójuk nincs. És az is szembetűnt, hogy ez több, mint barátság vagy éppen munkakapcsolat - mondta az egyik napilap olvasója, aki le is fotózta őket. - Azt is látták, hogy készül róluk kép, mégsem engedték el egymást, ezért gondolom, nagy lehet a szerelem.

A pár "turbékolását" más is megörökítette, és ő is azt mondja, szemmel láthatóan bensőséges volt a kapcsolatuk.

Pataky Attila a várt védekezés vagy tagadás helyett most először vállalta új kapcsolatát.

- Maradjunk annyiban, ha nem akartam volna, nem mentem volna el. Eddigi életem során sosem bujkáltam, most sem fogok - mondta a zenész.

Hogy mennyire külön utakon járnak már feleségével, azt jól bizonyítja, hogy a hét végén Bea és fia, Acsa a családfő nélkül vacsorázott az egyik balatoni étteremben, asztaltársaságuk Bea ikertestvére volt.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását