2024. április 26. - Ervin

422 év dutyi

422 év börtönre ítéltek egy férfit az Egyesült Államokban, amiért rendkívüli szadizmussal megkínzott és meg akart ölni egy egyetemista lányt, ám a nő hihetetlen életerővel megmentette magát és túlélte a borzalmakat.
2008. július 25. péntek 10:00 - Hírextra
A férfi 2007 áprilisában 19 órán át kínozta áldozatát, akit meg is erőszakolt. Megkötözte, száját pillanatragasztóval "összeforrasztotta", forró vizet öntött rá, szemébe maró fehérítőt folyatott, hogy megvakítsa, utána kényszerítette, hogy lenyeljen maroknyi fájdalomcsillapítót és ráparancsolt, hogy ollóval vájja ki a saját szemét.

Mindez a hölgy lakásában történt, amelyet befejezésül a férfi felgyújtott és a tűz martalékául hagyta az kínzástól már eszméletlen nőt, hogy elevenen elégjen.

A hölgynek azonban éppen a tűz lett a szerencséje. Magához tért és hagyta, hogy a lángok kiszabadítsák kötelékeiből, majd kimenekült a lakásból.

"A vádlott olyan személyiség, aki élvezkedik más rendkívüli fizikai fájdalmában, minden elképzelhető és elképzelhetetlen kínzási módban" - mondta az ügyész a hallottaktól döbbent esküdteknek és hallgatóságnak.

A férfi ügyvédje hiába próbálta beszámíthatatlannak, szellemileg betegnek minősíttetni védencét, aki korábban már 8 évet ült börtönben gyilkossági kísérletért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását