2024. március 29. - Auguszta

Ellenfél nélkül Balzsay

Ellenfél nélkül maradt Balzsay Károly, aki következő mérkőzésén a Boksz Világszervezet (WBO) úgynevezett "átmeneti" vb-övéért szállhat ringbe.
2008. július 22. kedd 17:50 - Hírextra
Balzsay eredetileg a nagyközépsúly betöltetlen helyéért csatázott volna a kanadai Jean Pascallal, ám a cím birtokosa, Joe Calzaghe bejelentette, hogy a szeptemberi, Roy Jones Jr. elleni félnehézsúlyú meccse után visszatér a nagyközépsúlyba.

A profibox.hu internetes oldal értesülése szerint Pascal menedzsmentje kedden értesítette a WBO vezetőit, hogy nem adnak be pályázatot a versenytárgyalásra a találkozó rendezési jogáért - mondván Pascalnak több jó lehetősége is van -, így Balzsay most ellenfélre vár.

Pascal visszalépésével két lehetőséggel lehet számolni: a WBO vagy kiír egy újabb versenytárgyalást Balzsay és a legmagasabban rangsorolt, elérhető kihívó között, vagy nem rendez összecsapást az ideiglenes övért - ez utóbbi esetben egy eliminátori (selejtező) mérkőzés lehetséges.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását