2024. május 2. - Zsigmond

Szado-mazo Barbie baba

Még az üzletekben sincs, máris vitát váltott ki. Barbie baba legújabb változatában szado-mazochista képzettársításokra ad alkalmat.
2008. július 20. vasárnap 15:15 - Hírextra

A gyártó Mattel cég ugyanis az 1940-es évek végének képregény-szuperhősnőjéről, Black Canary-ról mintázta az új Barbie-t. A baba fekete neccharisnyát visel, sötét, testhezálló műbőr ruhát, motoros dzsekit, kesztyűt és tűsarkú cipőt.

Sokaknak ennyi elég is ahhoz, hogy felháborodjanak: azt mondják, már csak egy korbács, egy nyakörv és egy bilincs kellene a kezébe, és máris tökéletes "BDSM"-ikon lenne belőle. Éppen ezért az ellenzők, köztük a Christian Voice vallásos csoport szerint Black Canary Barbie perverz, beteges szexuális kapcsolatokat idéz, tehát egyáltalán nem alkalmas arra, hogy kislányok játéka legyen.
A Mattel új terméke valójában inkább az ilyen fétist kereső felnőtteknek szól, még akkor is, ha korábbi modellekhez képest, amelyekben Barbie bikiniben mutogatta hihetetlen formáit, Black Canary határozottan kifinomultabb.

Ami biztos: ősszel már árusítják az új modellt, darabját 50 dollárért (7200 forint) - írta a Corriere della Sera című olasz napilap.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását