2024. május 2. - Zsigmond

Óriási vihar várható

Vasárnap estig a Kárpát-medence időjárását egyre inkább a Brit-szigetek térségében örvénylő ciklon határozza meg, amelynek hidegfrontja az erős magassági áramlással gyorsan helyeződik kelet felé. A hidegfront előtt kezdetben meleg levegő érkezik a medence
2008. július 19. szombat 21:30 - Hírextra
Előrejelzés az ország területére vasárnap estig:

Szombaton a sok napsütés mellett csak időnként növekszik meg a gomolyfelhőzet, legfeljebb északkeleten, illetve északnyugaton lehet egy-egy zápor, zivatar. Vasárnap is az ország nagy részén még sok lesz a napsütés, de eleinte inkább csak északon, késő délutántól nyugaton és északon már gyakran erősen megnövekszik a felhőzet. Napközben északon néhol, estefelé egyre többfelé várható zápor, zivatar, helyenként jégeső, felhőszakadás is. A nyugati, délnyugati szél időnként megélénkül, majd vasárnap este a Kisalföldön a szél északnyugatira fordul és megerősödik. Zivatarok környezetében viharos széllökésekre is számítani kell.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 27 és 32 fok között alakul, de délkeleten melegebb lehet.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását