2024. április 30. - Katalin, Kitti

Életfogytiglan a gyerekgyilkosnak

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a Vinnyica megyei fellebbviteli bíróság azt az 50 éves férfit, aki a közép-ukrajnai Mogiljov-Podolszk városban 15 évvel ezelőtt megerőszakolta, majd megölte 11 éves lányát és annak 13 éves barátnőjét.
2008. július 14. hétfő 07:15 - Hírextra
A nyugalmazott katonatisztet tavaly novemberben tartóztatták le annak gyanújával, hogy ő erőszakolta és gyilkolta meg saját kiskorú lányát és annak barátnőjét. A több késszúrással megölt gyereklányok holttestére 1993 augusztusában bukkantak a férfi elvált feleségének lakásában - jelentette vasárnap az UNIAN hírügynökség.

A beszámoló szerint a rendőrség akkor - bizonyíték híján - nem tudta megállapítani a tettes kilétét, jóllehet a 11 éves lány apja is a gyanúsítottak között volt. Őrizetbe vételét követően a férfi beismerő vallomást tett, elmondva, hogy a gyilkosság napján holmijaiért ment elvált felesége lakására. Az asszony nem volt otthon, a lakásba a lánya engedte be. De mivel ittas volt, a lány nem állt vele szóba, ezért dühében megverte az ott lévő barátnőjével együtt. Ezt követően először a barátnőt, majd a lányát is megerőszakolta.

Hogy a bűncselekmény ki ne derüljön, mindkét lányt késsel összeszurkálta, tetemeiket a fürdőszobába vonszolta, és távozott a helyszínről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását