2024. május 18. - Erik, Alexandra

Ronaldo szerint is Isaura

Cristiano Ronaldo egyetért Joseph Blatterrel, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökével a tekintetben, hogy egyes élklubok játékos igazolási, -szerződtetési gyakorlata egyfajta "modern rabszolgatartás".
2008. július 11. péntek 11:57 - Hírextra
"Amit a FIFA elnöke mond, az igaz" - nyilatkozott röviden a Sky Newsnak Ronaldo.
Blatter azt a gyakorlatot ostorozta csütörtökön, mely szerint klubok hosszú távú szerződéseket kötnek sztárjaikkal, így azok idő előtti távozása révén hatalmas lelépti díjakhoz jutnak, ráadásul esetenként a játékosoknak kell kivásárolniuk magukat.

A FIFA-elnök egyúttal állást foglalt azzal kapcsolatban is, hogy a Manchester Unitednek el kellene engednie Ronaldót a Real Madridhoz, ha egyszer menni akar.

A portugál csatár a júniusi Európa-bajnokság óta többször is kinyilvánította, hogy álmai klubjához szeretne igazolni Spanyolországba, csakhogy az angol bajnok élő szerződésére hivatkozva hallani sem akar a távozásáról.

A Real Madrid állítólag 85 millió eurót is hajlandó lenne megadni a 23 éves támadóért, aki a legutóbbi idényben összesen 42 gólt lőtt az MU színeiben.

A spanyol fővárosi sztárklub öt szezonra szóló szerződést kínálna, több mint nettó kilenc millió eurós éves fizetéssel. Ronaldót 2012-ig köti szerződés a Manchester Unitedhez.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását