2024. április 24. - György

Megtört a jég, tényleg jön az iPhone

Az nem volt titok, hogy az Apple okostelefonjának 3G-verziója végre Magyarországon is kapható lesz: többé-kevésbé biztos volt a dolog. De most megjelent az első közvetett bizonyíték is: tegnap óta létezik magyar iTunes is.
2008. július 11. péntek 10:56 - Hírextra
Tegnap délután óta az iTunes oldalán az elérhető országok között szerepel Magyarország is: az App Store (az iPhone-ra írt szoftverek hivatalos letöltőhelye) már elérhető magyar felhasználóknak is. Ami csak egy dolgot jelenthet: mivel hivatalosan magyar állampolgár nemigen használhat ilyen készüléket, nem az eddigi tulajokat szánta meg Steve Jobs cége.Az újakat várják – azaz ősztől egész biztosan nálunk is kapható lesz az új iPhone, ami olcsóbb és okosabb a nagytestvérnél (rossz nyelvek szerint egyik sem nagy kunszt, mi inkább tartózkodnánk a direkt minősítésektől, de a tény mindenképp örvendetesnek minősül).

Ennél pontosabb infóink egyelőre nincsenek, mivel sem a T-Mobile, sem az Apple hazai weboldala nem terheli az érdeklődőket holmi adatokkal. A pletykák szerint viszont a szerzői jogi kérdések rendezése után beindulhat a magyar zenebolt is – azaz lassan csak felkerülünk a cupertinoi világtérképekre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását