2023. december 2. - Melinda, Vivien

Rajt az úszó OB-n

Kedden késő délután - az olimpiai programhoz igazodva - előfutamokkal elkezdődött a 101. Allianz úszó országos bajnokság, melyen Cseh László négy számban is indult, de legerősebb távján, 400 m vegyesen csak 200 méterig úszott erőteljesen.
2008. július 9. szerda 06:34 - Hírextra

A magyar szövetég tájékoztatása szerint a 2005-ös világbajnoknak részfeladatot kellett teljesítenie vegyesen, ezért féltáv után - melyhez 2:01.84 perces, vetélytársainál közel négy másodperccel jobb idővel érkezett - elég volt "lubickolnia". Cseh ezzel együtt is a negyedik eredményt produkálta, ám a finálétól visszalépett, azért, hogy a szám másik olimpiai helyéért küzdő Kis Gergőt és Verrasztó Dávidot ne zavarja meg a döntőben. A válogatott jelenlegi első számú versenyzője 50 háton, 100 pillangón és 200 gyorson is továbbjutott, utóbbi számban a legjobb idővel.


Az előfutamokban még nem lehetett kiugró eredményeket várni, ám a néhány napja kapott szuperdressz hatása már érződött: a fiatal Kovács Norbert életében először 1:50 percen belül tudta le a 200 gyorsot, míg a mindössze 15 éves Dobár Éva 56.71 mp-es egyéni csúcsot úszott 100 gyorson.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását