2024. május 6. - Ivett, Frida

Kultúrkocsma Nyíregyházán

Egészségvédelmi céllal "kulturkocsmává" alakítja szombaton a Nyíregyháza-Kistelekiszőlőben lévő Gálya-presszót a META Klub. A megnyíló "kulturkocsmában" az egészséget nem károsító italfogyasztásra szeretné a klub felhívni a figyelmet.
2008. július 4. péntek 14:24 - Hírextra
A Nagykállói Pszichiátriai Szakkórház égisze alatt működő META Klub tagjai példát kívánnak állítani ahhoz, hogy miként működjön egy korszerű vendéglátóhely. Ne a mértéktelen ivászat, a céltalan időtöltés legyen a kocsmák sajátja, hanem inkább kikapcsolódni, szórakozni térjenek be oda az emberek.

A szombat este 20.00 órakor megnyíló kisteleki "kultúrkocsmában" a jövő városszéli ívójának hangulatát igyekeznek megteremteni, így a hűtött italok és a bográcsban főzött finomságok mellett élő blues- és rockzene szórakoztatja a vendégeket, akik óriáskivetítőn filmeket tekinthetnek meg. Persze lehetőséget teremtenek arra is, hogy a gondokat-bajokat mindenki kibeszélgethesse hozzátartozójával, vagy barátjával, s akár szakember segítségét kérje problémája megoldásához.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását