2024. május 5. - Györgyi

A 69 felizgat

A 69 egy gyönyörű szám. Szép, kerek, és felizgat! A jól ismert szex-pozíció, ahol kölcsönösen kényeztethetitek egymást. A bevált séma az, hogy te térdelsz, és a popsid a pasi arca felé néz. Pont olyan távolságban, hogy a nyelvével kényeztetni tudjon.
2008. július 4. péntek 14:28 - Hírextra
Te pedig úgy cuppanhatsz rá az alattad fekvő péniszére, ahogy csak bírsz! Mondhatni, ideális állapot! Az egy időben történő élvezés miatt extra orgazmushoz vezethet! Gondoltad volna, hogy van, aki nem szereti? Méghozzá nő is, férfi is?

Nézzük, mi a pasik kifogása!

Sokan panaszkodnak, hogy a nő annyira élvezi, ahogy a hüvelyét izgatják, hogy elfelejtkezik a saját feladatáról. A férfi persze folytatja, míg lassan teljesen egyoldalúvá válik a dolog. Na, ez a bajuk! Túl sok a meló, és kevés az orgazmus!

És a nőké? Íme a lista!

1. Ők egyszerűen nem tartják túl izgalmasnak! Nagy hiba, hölgyeim! Rengeteg lehetőség kínálkozik a változatosságra. Fejleszd a technikádat!

2. A pasik képesek túlzottan elmerülni az orális szexben, és túl gyorsan elélveznek. Ők meg ott maradnak, hoppon!

3. Valóban ideálisnak tűnik, de! Tekintettel kell lenned a másikra, és nem szabad elfeledkeznek magadról. Akkor meg mit ér az egész?! Míg a pasik csak kinyújtják a nyelvüket, a nőknek keményen kell fel-le dolgozniuk!

4. Szégyenlősek, mert a pasi szeme előtt minden feltárul. Nemcsak a szeméremtest, a hüvely, hanem a végbél is! Hogy kovácsolj belől előnyt? Használd ki, hogy senki sem látja, ahogy élvezel. Ha szégyenlős vagy, erre gondolj!

5. Hiányzik a szemkontaktus, ami megerősíti és begerjeszti a nőket!

6. Ha fontos neked, hogy mindig tiszta testtel szexelj, itt aztán duplán kell figyelni! Mert a pasi egyenesen beléd lát!

Elég hosszú a sor, és ezek a kifogások nem légből kapottak! De nem lemondanod kell róla, hanem átalakítanod! Hogyan?

Tanácsok, nőknek!

- Ne csak a szádat, hanem a kezdet is használd! Azon pedig ne stresszelj, ha közben szünetet kell tartanod! Te sem vagy szivattyú!

- Hogy a nagy élvezetben ne feledkezz el a saját feladatodról, váltsatok irányt, és a pasi térdeljen!

- Hogy tartani tudd a szemkontaktust, tegyél egy párnát a fejed alá, ami kellő magasságban tart!

- Ha neked több időre van szükséged, hogy begerjedj, mint neki, kezdje először ő a kényeztetést. Mikor már kellően benedvesedtél, fogj hozzá a farkához!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását