2024. május 2. - Zsigmond

A kereszténypárt hozzászól

A Keresztény És Szociális Néppárt médiafigyelése során a következő hozzászólása lenne a 2008.07.03-án, az M1 televízió híradójában elhangzott hírösszefoglalóhoz.
2008. július 4. péntek 21:57 - Hírextra
A belpolitikai hírekben elhangzott, hogy az adókat figyelembe véve egyszerűbben is számolhatna a Kormány, Orbán Viktor Elnök Úr kijelentése alapján. Veres János Pénzügyminiszter Úr válaszában a nyugdíjasokat hozta a példának, miszerint: az ellenzék kalkulációja alapján 1,5 havi nyugdíj veszne kárba, ha az orbáni elképzelést figyelembe vennék.

Az egyszerű embernek így úgy tűnhetett, hogy az ellenzék rossz kalkulációja miatt a nyugdíjasok járnának rosszul, mindezt szakember szájából hallva.

Ehhez adták hozzá Szíjjártó Péter Úr sajtótájékoztatóját, amiben kijelentése szerint "a Kormány érdemi választ nem adott" a javaslataikra.

Ha ezt a Fidesz szó nélkül hagyja, akkor már elkezdte a baklövések sorozatát, mert az egyszerű embernek, aki hallgatta ezt a híradót, mindez velősen érdemi válasz volt, még ha az egyszerű ember nem is sejti, hogy a hírösszefoglalókat össze is vághatják.

Elképzelhető, hogy burkoltan elkezdődött a választási hadjárat, vagy csak egy Párt létezik Fidesz-MSZP, vagy MSZP-FISESZ néven.

A Keresztény És Szociális Néppárt szerint az MSZP-nek többet kellene magyarázni az embereknek, mit miért tesznek, Orbán Viktor Elnök Úrnak, pedig hagyni kellene Kósa Lajos Polgármester Úr értelmezési logikája kibontakozását a médián keresztül, hogy kiderüljön a Kormány baloldali, az ellenzék jobboldali és egyik sem csalhatatlan.

Keresztény És Szociális Néppárt
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását