2024. április 29. - Péter

ORTT: intenzívebb kapcsolatra léptek a társszervekkel

Jóval intenzívebbé vált az együttműködés a társszervekkel az új összetételű testület hivatalba lépése óta - nyilatkozta az MTI-nek Majtényi László, a médiahatóság elnöke.
2008. június 30. hétfő 08:21 - Hírextra
"A mindennapi működés szempontjából legfontosabb társszervekkel megkezdődött a közös munka" - mondta az Országos Rádió és Televízió testület (ORTT) vezetője, hozzátéve, néhány pont híján készen van a Nemzeti Hírközlési Hatósággal (NHH) kötendő együttműködési megállapodás szövege.
Emlékeztetett arra: a két intézmény kooperációjának különös fontossága van a jelenlegi, analóg műsorszórásról a digitálisra való átállás során.

Majtényi László "nagyon kecsegtetőnek" nevezte a Gazdasági Versenyhivatallal (GVH) és az adóhatósággal való közös fellépést, emlékeztetve arra, az APEH elnökével - a közmédiumok forrásait bővítő - a vendéglátóhelyeken működő tévékészülékek előfizetési díjának hatékonyabb beszedéséről tárgyaltak.

A médiahatóság elnöke megjegyezte: számára "a fekete humor kategóriájába tartozik", hogy a kormány a magánszemélyektől átvállalta e közteher fizetését, hiszen "az állam nem tud pénzt csinálni", azaz az egyébként is beszedett adókat használják fel a vállalás teljesítésére.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását