2023. február 9. - Abigél, Alex

A Fidesz jelöltje nyert a zuglói önkormányzati választáson

Gécziné Cseke Vanda (Fidesz) nyerte vasárnap az időközi önkormányzati választást Zugló 6-os számú egyéni választókerületében - tájékoztatta a nem hivatalos eredményről Bisothka Béla, a helyi választási bizottság elnöke az MTI-t.
2008. június 30. hétfő 06:47 - Hírextra
A választás alacsony részvétel mellett zajlott, a 4.982 választásra jogosult állampolgár közül 1.017-en adták le voksukat, a leadott szavazatok közül négyet talált érvénytelennek a bizottság - közölte.
A fideszes jelölt 594, Imre Gergely (MSZP-SZDSZ) 256, Várnai László, a Civil Zugló Egyesület színeiben 113, Bárándi Zoltán (MDF) 21, Hajdu József Péter, a Magyar Kommunista Párt képviselője 19, míg a Magyarországi Szociáldemokrata Párt jelöltje, Szegedi Rita Klára 10 szavazatot kapott.
A választást azért kellett kiírni, mert Komlódi Gábor, az MSZP zuglói frakciójának volt vezetője azt követően lemondott le mandátumáról, hogy a Zuschlag-ügyhöz kapcsolódóan a nyomozó hatóság házkutatást tartott nála.Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását