2024. április 25. - Márk

Megfenyegették a koronatanút

Életveszélyesen megfenyegették a parkolási maffia ügyének koronatanúját. Duka Józsefnek azt az üzenetet küldték, hogy ha nem fogja be a száját, őt és családját halálos baleset fogja érni.
2008. június 26. csütörtök 10:06 - Hírextra
A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. egyik biztonsági főnöke a lapnak azt nyilatkozta, hogy a kirobbant botrány egy tisztogatás eredménye, amelyben szépen sorban minden korrupt parkolóőrt eltávolítottak, aki nem a szolgálati szabályzat szerint dolgozott. Pontosan azok az emberek vádaskodnak, akiket korrupció gyanúja miatt távolítottunk el - védte a parkolási cég becsületét a férfi. ismertetése szerint Duka József egy mobilüzletből sétált ki, amikor ellenőrizték, de más helyeken is megfordult munka közben.

A zsebrebírságolásról először a Blikk számolt be múlt pénteki számában. A lapnak Duka József, volt parkolóőr egy mintegy ezer autót tartalmazó listát adott át, amelyen a rendszámokat és a tulajdonosok telefonszámát is feltüntették. Állítása szerint a tulajdonosok ahelyett, hogy parkolójegyet váltottak volna, ötszáz forintot adtak a parkolóellenőröknek. "Aki nem tejelt a főnököknek, vagy nem volt benne a buliban, azt hamar kirúgták. Ebbe mindenki benne van, a parkolóőröktől a csoportvezetőig" - nyilatkozta a lapnak Duka József.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását