2024. április 29. - Péter

Átalakult a tinisztár

A Cool Vakációban Barbee-t alaposan átalakították a mai underground-divatnak megfelelően. Az ifjú énekesnő is részt vesz azon a rendezvényen, ami arra hivatott, hogy fiatal zenészeket és rajongóikat közelebb hozza egymáshoz.
2008. június 26. csütörtök 07:33 - Hírextra
A Fónyódligeten megrendezendő tábor rengeteg érdekességgel szolgál a résztvevőknek: többek között közös éneklés, szalonnasütés, tábortűz és reggeli torna biztosítja majd a fergeteges hangulatot.

Barbee mellett találkozhatunk majd az Idiot Side, az Anti Fitness Club, a No Thanx zenekar tagjaival, valamint ott lesz a Groovehouse, Tóth Gabi, Mark és Lola is, így garantált, hogy mindenki megismerkedhet kedvencével.

A Cool stúdiójában Catrat – Barbee stylistja – az énekesnő öltözködéséről is beszámolt.

- Elsősorban arra törekedtünk, hogy a stílusa ne egy megközelíthetelen sztár benyomását keltse, valamint nagyon fontos volt, hogy kihangsúlyozzuk az egyéniségét – mondták a Cool délutáni műsorában Horváth Évának és Müller Attilának.

Így Barbee stílusa tökéletesen tükrözi azt az extrém és fiatalos lá nyt, amilyen az énekesnő valójában. Lolához hasonlóan, a későbbiekben az ifjú sztár külseje is számottevően változik majd, folyamatosan követik zenei fejlődését és a korát is. Végül az énekesnő teljesen új, vagány öltözékben jelent meg a stúdióban, és miközben megcsodálhattuk lenyűgöző extremitását, elárulta, hamarosan videoklipforgatásba kezd sőt, első lemeze is nemsokára elkészül.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását