2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Elítélték a kosarast

Az ötszörös NBA-bajnok Rodmant április 30-án tartóztatták le egy Beverly Hills-i hotelben, ahol megtámadta barátnőjét és súlyos sérüléseket okozott neki. A 47 éves, furcsa frizuráiról, tetoválásairól és testékszereiről is ismert Rodmant súlyos testi sérté
2008. június 25. szerda 23:45 - Hírextra
A bíróság a volt sportolót a három év próbaidő mellett pszichiátriai tanácsadáson való egyéves részvételre és 45 nap közmunkára kötelezte. A keddig tárgyaláson részt vett maga a kosaras is, akinek legközelebb az október 3-i felülvizsgálaton kell megjelennie a bíróságon.

Dennis Rodman 1986-ban kezdte pályafutását a Detroit Pistons csapatában. Az együttessel kétszer nyerte meg az NBA bajnokságát, 1989-ben és 1990-ben. Később a San Antonióba igazolt, majd a Chicago Bulls-ban folytatta pályafutását. A bikákkal zsinórban háromszor lett bajnok (1996,1997,1998). Kétszer választották meg az év legjobb védekező játékosának.
Forrás: netbulvár.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását