2024. április 28. - Valéria

Akrobatikus lopás

A világ leggyorsabban lopó bandáját csípték el Németországban: a csapat 100 kilométeres sebességgel, menet közben dézsmálta meg kamionok szállítmányát autópályán.
2008. június 25. szerda 11:09 - Hírextra
Az akrobata szarkacsoport módszere a következő volt: éjszaka, lekapcsolt fényszórókkal szorosan megközelítették a kiszemelt teherautó hátulját, majd a banda egy tagja kimászott a motorháztetőre, ahonnan hidegvágóval kinyitotta a kamion rakterét, majd bemászott és kiadogatta a zsákmányt egy társának, aki a motorháztetőn állva vette át és adta tovább az autóban ülőknek.

A társulat két autóval dolgozott: a másik kocsi azért kellett, hogy biztosítsa a belső sávot, nehogy idegen autós észrevegye a lopkodást. Mivel egyik kocsi lámpái sem világítottak, a teherautó-sofőrök nem vették észre, hogy kirámolnak szállítmányukból. A tolvajok mobiltelefonokat és laptopokat zsákmányoltak.

Végül mégis meglátta őket egy autós és a rendőrség letartóztatta a hatfős "sztrádakalózbandát." Valamennyien román állampolgárok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását