2024. május 6. - Ivett, Frida

Szúnyogirtó KISZ-vezér

Folyamatosan ráfizetnek az önkormányzatok és a Magyar Turizmus Zrt. a szúnyogirtásra, mert az ország nagy részén évek óta a KISZ KB utolsó főnökének, Nagy Imrének a cége vezeti a kártevők gyérítését, a konkurens cégeknél jóval drágábban - olvasható a hétf
2008. június 23. hétfő 08:08 - Hírextra
A Közbeszerzési Döntőbizottság a "fazonra szabott" pályázati kiírások miatt több alkalommal megbüntette az önkormányzati szövetségeket, ám az ismételt pályázatokon mégiscsak Nagy cége nyerte a zsíros megrendeléseket - írta a lap. A nagyjából 500 ezer hektárnyi területen végzett szúnyogírtás egy rivális cég szerint 4-5 milliárd forintos piacot jelent.

A Magyar Nemzet birtokába jutott dokumentumok viszont arról tanúskodnak, hogy Nagy cége nemcsak drágábban kínálja szolgáltatását, de még repülési engedéllyel sem rendelkezik, ezért az írtást alvállalkozókkal végezteti.

Gergely Gábor, az irtásból kiszoruló Gergely Air ügyvezetője szerint a trükk az, hogy a kisebb cégeket Nagy Imre cége, a Corax-Bioner hagyja nyerni azokon a pályázatokon, ahol kisebb haszon kecsegtet, cserébe a zsírosabb megrendeléseket alvállalkozóként e cégekkel végezteti el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását