2024. május 6. - Ivett, Frida

Könnyedén veszít tulajdont a főváros

Az igazgatóság tagjaként Péterffy Ágoston volt SZDSZ-es képviselő megszavazta, hogy a Főkert egyik leányvállalatában megszűnjön a főváros többségi tulajdona. Ez időben az érintett cég felügyelőbizottságának is tagja volt - írja hétfői számában a Magyar Hí
2008. június 23. hétfő 08:29 - Hírextra
Péterffy Ágoston három cikluson át volt a Fővárosi Közgyűlés szabad demokrata tagja. Ez idő alatt több fővárosi és állami tulajdonú cég irányító, ellenőrző testületét megjárta, jelenleg a Főkert Parkfenntartó Kft. felügyelőbizottságában van mandátuma.

Péterffy szavazatának azért van különös jelentősége - írja a lap -, mert a cégbírósági adatok szerint ekkor a szavazatával érintett Parkfenntartó kft. felügyelőbizottságát is erősítette. Ebbe a testületbe 2004 novemberében került be, mandátumát 2007 júniusában 2010-ig hosszabbították meg.

A gazdasági bizottság a múlt héten határozatában a főváros parkfenntartóbeli többségi tulajdonának visszaszerzésére szólította fel a főpolgármestert.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását