2024. április 19. - Emma

Peking lenyűgöző

Lenyűgözőek a létesítmények, valósággal lüktet a város, minden szép és elegáns - mondta az MTI-nek Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára azt követően, hogy hazaérkezett Pekingből, az augusztusi olimpia helyszínéről.
2008. június 18. szerda 16:37 - Hírextra
"Szédítően jó olimpia lesz. Minden létesítmény fantasztikus, főleg az újonnan épültek. Sok helyszínen jártunk, feltérképeztük az edző- és versenycsarnokokat, valamint az olimpiai falut is" - nyilatkozta Sinka.

Hozzátette, az olimpia előtt, augusztus 5-én a kínai válogatottal sikerült már lekötni egy edzőmeccset, másnap pedig a kazahokkal szeretnének játszani, várják a rivális válaszát.
Sinka megjegyezte: pontos, órára lebontott program a héten várható. Az biztos, hogy az első két meccset, augusztus 9-én és 11-én a svédek és a brazilok ellen helyi idő szerint délelőtt - vagyis közép-európai idő szerint hajnalban - rendezik. Augusztus 13-án a németekkel, és 15-én az oroszokkal helyi idő szerint este, vagyis magyar idő szerint kora délután, míg 17-én a dél-koreaiak ellen helyi idő szerint délután - vagyis amikor Magyarországon reggel, délelőtt van - játszik a Hajdu-csapat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását