2024. május 3. - Tímea, Irma

Szávay a római női tenisztornán

Július 5. és 13. között a Római Teniszakadémián rendezik meg a 175 ezer dollár összdíjazású női tenisztornát, amelyen várhatóan Szávay Ágnes lesz az első kiemelt. Márky Jenő versenyigazgató elmondta, hogy a hagyományos fővárosi viadalra elkészült a négyez
2008. június 17. kedd 13:27 - Hírextra

Márky Jenő versenyigazgató elmondta, hogy a hagyományos fővárosi viadalra elkészült a négyezer fő elhelyezésére alkalmas lelátó is.

"A Roland Garros után itthon, kemény pályán készültem, úgy érzem, jó formában vagyok, és már alig várom, hogy ismét füvön teniszezhessek" - mondta a világranglistán jelenleg 15. Szávay, aki kedd délután utazik el a hétfőn kezdődő angol nyílt teniszbajnokságra, Wimbledonba.
A magyar játékos az egyes mellett párosban is indul az év harmadik Grand Slam-tornáján, amelyen ezúttal is az orosz Dinara Szafina, a Roland Garros döntősének az oldalán lép pályára.

Szávay tavaly még szabadkártyával indult a Római Teniszakadémián, az idén pedig - a jövő hétfői világranglistás helyezésétől függően - várhatóan az első vagy a második helyen emelik ki.
A versenyen a 19 esztendős magyar játékos mellett több élvonalbeli teniszező jelezte részvételét: ott lesz a Római Teniszakadémián a lengyel Agnieszka Radwanska, a francia Alize Cornet és Petra Kvitova, akihez nem éppen kellemes emlékek fűzik Szávayt, hiszen a Roland Garros harmadik körében éppen a cseh versenyző ütötte el a továbbjutástól.

Márky Jenő elmondta, hogy a viadalra 800 forintért lehet jegyet vásárolni, az elődöntőben 1500, a fináléban pedig 2000 forintba kerül majd egy belépő. A döntő napján Piroch Gábor kaszkadőr tart bemutatót, lesz repülőshow és az est beálltával a R-GO együttes ad koncertet, a betétprogramok benne vannak a jegyárban.

 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását