2024. május 5. - Györgyi

Kispadra kerültek Del Pieróék

Olasz lapértesülések szerint Alessandro Del Piero és Andrea Pirlo sem játszik kedden az olasz válogatottban a franciák elleni derbin a labdarúgó Európa-bajnokságon.
2008. június 16. hétfő 15:36 - Hírextra
Az azzurik sorsa nem saját kezükben van, hiszen ha Románia legyőzi Hollandiát a C-csoportban, akkor a taljánok és a gallok is elbúcsúzhatnak a további Eb-szerepléstől. Ám Roberto Donadoni szövetségi kapitány a győzelemre tör, éppen ezért több helyen változtatott csapatában a románok elleni 1-1-es döntetlen után. Először is Del Piero nem bizonyíthat a franciák ellen, hiszen legutóbb csalódást jelentett szereplése a kapitány szemében. Simone Perrotta szintén a kispadot koptatja majd, akárcsak Andrea Pirlo. Donadoni a középpályát erősítené meg, így Gennaro Gattuso és Massimo Ambrsosini minden bizonnyal visszakerül a csapatba.

A kapitány fejében nagy kérdőjel lehet Mauro Camoranesi szerepeltetése. Bár a románok ellen jól játszott, de a mérkőzés hajráját már nem igazán bírta, így lehet, hogy frissítésként Antonio Di Natale lép pályára a franciák ellen.
Forrás: Samsung Sport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását