2024. április 26. - Ervin

Kábítószeresek buktak le

Kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást a rendőrség egy 20 és egy 26 éves fiatalember ellen, akik közúti ellenőrzésen buktak le - közölte a szabolcsi főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn.
2008. június 16. hétfő 15:27 - Hírextra

Nyíregyháza, 2008. június 16., hétfő (MTI) - Kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást a rendőrség egy 20 és egy 26 éves fiatalember ellen, akik közúti ellenőrzésen buktak le - közölte a szabolcsi főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel. 

A gépkocsival közlekedő fiatalokat még péntek éjjel állították meg a rendőrök a nyírségi nagyvárosban, s egyikükön a marihuána jellegzetes szagát megérezték - mondta Fülöp Gergely szóvivő.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a fiatalember ruházatából és a szandáljából kábítószer került elő, majd az autó átvizsgálásakor még 11 zacskó tablettát, illetve hat fehér port és öt növényi származékot tartalmazó tasakot találtak.

Az anyagokat lefoglalták, s a gyanúsítottaknál tartott házkutatás során további kábítószergyanús szermaradványok, valamint drogfogyasztás adagolásához használatos eszközök kerültek elő.
A két fiatal bevallotta, hogy kábítószert használtak, s a rendőrség szabadlábon hagyásuk mellett indított eljárást ellenük

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását