2024. május 5. - Györgyi

A vétlen Howard Webbet fenyegetik

Halálos fenyegetéseket kapott egy Howard Webb nevű technikus, aki csak névrokona a labdarúgó Európa-bajnokság osztrák-lengyel találkozóját vezető bírónak.
2008. június 15. vasárnap 10:05 - Hírextra

A 62 éves "ál-Webbnek" rendőri védelmet ajánlottak fel, az e-mail címét pedig meg kellett szüntetni a számtalan fenyegető üzenet miatt, várhatóan új telefonszámot is kap. A vétlen angol férfinak annyi a "bűne", hogy ugyanabban a városban lakik, mint a Lengyelországban közutálatnak örvendő játékvezető.


Az "igazi" Webb 36 éves rendőr, aki azzal haragította magára a lengyel drukkereket, hogy a 93. percben 11-est ítélt az osztrákok javára és a kontinenstorna társrendezői az ebből szerzett találattal alakították 1-1-re az állást csütörtökön.

Az interneten különböző fórumokon olyan fotómontázsok jelentek meg, melyek késsel a fejében vagy célkereszttel a homlokán ábrázolják a szigetországi játékvezetőt.

Nem csillapította a lengyel közhangulatot Donald Tusk miniszterelnök sem, aki egy nappal a mérkőzés után kijelentette: "Tegnap szívesen öltem volna, tudják, ki lett volna az áldozat..."

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását