2024. április 23. - Béla

Tizenkilenc határsértőt fogtak el

Két csoportban összesen tizenkilenc koszovói, szerb illetve macedón állampolgárságú határsértőt és egy négyéves gyereket fogtak el a határrendészek lakossági és polgárőri bejelentés alapján Röszkén és Szeged közelében szombaton - tájékoztatta a rendőrség
2008. június 14. szombat 18:04 - Hírextra

Szombaton reggel a határrendészek Röszkén lakossági bejelentés alapján a sportpálya közelében tartóztattak fel egy nagy létszámú csoportot. Mint kiderült, illegálisan lépték át a magyar államhatárt - mondta Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A tizenhat személy között volt egy fiatalkorú fiú és egy négyéves kislány is, négyen macedón állampolgárok, a többiek Koszovóból érkeztek - tette hozzá.

Húsz perccel az elfogást követően érkezett egy polgárőr bejelentése arról, hogy egy Szeged közeli benzinkútnál négy ismeretlen személy mozgására lett figyelmes. A helyszínre érkező bevetési osztály járőreit észrevéve a négy férfi igyekezett elrejtőzni. Egyiküket azonnal elfogták a rendőrök, három társát rövid kutatás után sikerült előállítani - közölte a szóvivő.

A szerb állampolgárságú férfiak elmondták, illegálisan lépték át a határt, ahová embercsempészek segítségével jutottak le, akik a "szolgáltatásért" 500-2000 eurót kértek tőlük fejenként.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását