2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Olaszok panaszkodnak a lesszabály miatt

Az olaszok szeretnék, ha az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) ismét egyértelműsítené a lesszabályt, ugyanis a románok elleni 1-1-re végződött pénteki Európa-bajnoki mérkőzésen elvették Luca Toni szabályos gólját.
2008. június 14. szombat 09:12 - Hírextra
Giancarlo Abete, az olasz szövetség elnöke jelezte: a hollandok ellenük szerzett találatánál az UEFA állást foglalt, hogy a gól szabályos. A hétfői, 3-0-ra végződött összecsapás 26. percében Ruud van Nistelrooy úgy talált be, hogy Christian Panucci az alapvonalon kívül feküdt, de a védőt úgy kell tekinteni, mintha pályán lett volna.

"Most is azt szeretnénk, hogy mondják meg: a bíró hibázott, és Toni érvényes gólt szerzett. A hibázás lehetősége mindig fennáll, de ellenünk mostanában elég gyakran fordul elő" - tette hozzá Abete.

A világbajnok olaszok csak akkor juthatnak tovább, ha nyernek a franciák ellen, és a románok nem győznek a már biztos negyeddöntős hollandok ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását