2024. július 24. - Kinga, Kincső

Dupla vasemberek

Augusztus 29-én és 30-án Dombóváron és Bonyhádon rendezik meg a duplatávú Ironman Világkupa-futamot, amelyen az előzetes nevezések alapján több tengerentúli versenyző is indul.
2008. június 12. csütörtök 11:52 - Hírextra
Baranyai András versenyigazgató az eseményt felvezető sajtótájékoztatón jelezte: a 7,6 km-es úszásra a dombóvári Gunarasfürdőben kerül sor, a szintidő 4 óra. Majd Dombóvárról átkerekeznek a résztvevők Bonyhádra, összesen 360 km-t kell végigtekerni maximum 20 óra alatt. Ezt követően kerül sor a 84,4 km-es futásra, ennek szintideje 12 óra. Vagyis a teljes futamot legalább 36 óra alatt kell teljesíteni.

A dobogósok pénzdíjazásban részesülnek. Az első helyezett férfi 800, a második 600, a harmadik pedig 400 eurót kap, a nőknél 300, 200, 100 euró a jutalom.

Eddig érkezett nevezés Szingapúrból, Kanadából, az Egyesült Államokból, Svájcból, Olaszországból és Németországból is. Nevezni a www.ultraironhungary.com oldalon lehet augusztus 24-ig.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását