2024. április 28. - Valéria

Esélylatolgató: Hollandia - Olaszország

Végre az első igazi rangadó! A narancsosak az azzurik ellen, avagy a torna két végső győzelemre is esélyes alakulata egymás ellen kezd. Aki alulmarad, az lehet, hogy a továbbjutásról is lemondhat, aki viszont győz, az éjszaka akár a továbbjutással is álmo
2008. június 9. hétfő 20:01 - Gedei Szilárd
Ez az a meccs, amelyikre nem kell különösképpen felkészülni: csak sört, kaját kell előpakolni, az asszonyt elküldeni, áthívni a haverokat, és jól kiszurkolni, hogy a hollandok nyerjenek. Vagy az olaszok, ki-ki ízlése szerint dönthet.
Két azonos képességű csapat, minden bizonnyal nüanszok fognak dönteni, de kinek a javára?
Nos, a „van” faktor azt mondatja velünk, a hollandok lehetnek a befutók. Hogy mi az a „van” faktor? van der Sar, van Nistelrooy, van Bronckhorst, van Persie, van der Vaart. Van esély. Van Hollandia. De van egy Itália is, igaz Cannavaro nélkül. De nem is ő a főellenség, hanem sokak szerint Luca Toni. Ez az ember számolatlanul lőtte a gólokat a Bundesligában, s most a hollandok ellen is bizonyítana.

A németalföldiek meg a Real Madrid sztárjaiban, Sneijderben és van Nistelrooyban bíznak, tegyük hozzá: nem ok nélkül. Meg persze a szurkolóban is — kétségünk se legyen afelől, hogy a stadion egyik fele narancsba borul majd.

A végén pedig jöjjön a szakértő szurkolók véleménye: sokan gondolják úgy, hogy két ilyen jó csapat csak döntetlent játszhat.
Szó, mi szó, egy 4-4-es eredményt én is aláírnék.

Nézzük, kik lesznek a meccs főszereplői! A Hírextra.hu pontozta a várható kezdőcsapatokat:



Esélyek: Hollandia: 30 % döntetlen: 40 % Olaszország: 30%

Hírextra.hu tipp: 2-0

Kulcsemberek lehetnek: van der Vaart, van Nistelrooy, illetve Toni, Materazzi, Buffon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását