2024. április 20. - Tivadar

Építők napja

2008. május 30-án, az Önkormányzati Minisztérium épületében került megrendezésre a magyar műszaki társadalom hagyományos eseménye, az Építők Napja.
2008. június 9. hétfő 11:36 - Hírextra
Az ünnepi ülésen Kassai Ferenc, a BPMK elnöke mint levezető elnök mondott megnyitó beszédet, majd köszöntések hangzottak el a kormány (dr. Kisfaludy Zoltán szakállamtitkár), az ÉFÉDOSZSZ (Pallagi Gyula elnök) és az ÉTE (dr. Hajdú Miklós társelnök) részéről. Ünnepi előadást tartott dr. Szaló Péter, az építésüggyel foglalkozó szakállamtitkár.

Ezt követően dr. Szaló Péter és Fegyverneky Sándor adták át a miniszteri kitüntetéseket. Ebben többek között, a Magyar Mérnöki Kamara javaslata alapján a következő személyek részesültek: Bocsák István, Zajovics András, Zsigmondi András.

Több más minisztérium és szervezet kitüntetése mellett a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata által alapított Kardos Andor Díjat dr. Kiss Jenő, a tagozat elnöke adta át dr. Dulácska Endre részére.
A rendezvény záró előadását dr. Tolnay Tibor, az ÉVOSZ elnöke tartotta.

Kiadó: Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását