2024. május 3. - Tímea, Irma

Rács mögött a cukorka-automatákat fosztogató banda

Cukorka és játékkiadó automaták kifosztására specializálódott az a négy főből álló csoport Miskolcon és környékén, akiket végül egy összehangolt akció keretében fogtak el a rendőrök - tájékoztatta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájá
2008. június 6. péntek 07:02 - Hírextra
Dobi Tamás közölte: az elkövetők Miskolc kistérségében lévő települések italkiméréseit törték fel, ahonnan szinte csak és kizárólag "cukrokat tartalmazó golyóadagoló nyereményosztó gépeket" vittek el édességekkel, játékokkal, aprópénzzel együtt. Május végén például egy alsózsolcai sörözőben jártak, de megfordultak Sajópetriben, Sajóládon, Alsózsolcán, Felsőzsolcán és Szirmabesenyőben is - fűzte hozzá.

Mint mondta, egy ongai italbolt feltörése után került a rendőrség látókörébe egy személygépkocsi és annak rendszáma. Még a helyszínelés közben újabb, Újharangod községben történt bűnesetről érkezett bejelentés. A rendőrök a 37-es számú főúton haladtak a megadott címre, amikor szembe jött velük a korábban feljegyzett rendszámú autó.

A rendőrőrs munkatársai a gesztelyi körforgalomnál megállították, majd ellenőrizték a gyanús járművet, illetve annak négy utasát. A személygépkocsiban több italbolt feltöréséből származó tárgyat találtak meg és foglaltak le a rendőrök - ismertette.

A miskolci rendőrkapitányság többrendbeli lopás gyanúja miatt indított eljárást a négy huszonéves fiatalemberrel szemben, akiket a rendőrség indítványára a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását