2024. május 4. - Mónika, Flórián

Megtalálták a bankrabló kabátját

Egy eldobott kabátot találtak a nyomozók annak a pénzintézetnek a közelében, amit ma délelőtt fegyverrel rabolt ki egy egyelőre ismeretlen férfi Angyalföldön, az első feltevések szerint a kabátot a rabló dobhatta el - értesült a HavariaPress.
2008. június 4. szerda 12:24 - Hírextra
A XIII. kerületi Pozsonyi út és Wallenberg utca sarkán lévő takarékszövetkezeti fiókba szerdán kora délelőtt, kilenc óra húsz perc körül lépett be egy körülbelül 170 centi magas, az arcát sállal takaró férfi, majd fegyverrel fenyegetőzve a bevétel átadására szólította fel az ott dolgozókat. Miután az alkalmazottak eleget tettek a felszólításnak, a támadó a zsákmányával együtt a Jászai Mari tér irányába menekült el. A hírügynökség információi szerint a menekülési útvonalon nem sokkal később egy kabátot találtak a helyszínelők, azt azonban még vizsgálják, hogy ezt valóban a rabló viselte-e. A bűncselekmény elkövetése során lövés nem dördült el, személyi sérülés sem történt; a rendőrség továbbra is nagy erőkkel folytatja a nyomozást a tettes felkutatása érdekében.
Forrás: Havaria Press
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását