2024. május 4. - Mónika, Flórián

Megújul a vezető újság

A motorkerékpárok története a fejlődésről szól. Változnak a trendek, megújulnak a formai és műszaki koncepciók, és velük cserélődnek a nyeregben ülő arcok is. És olykor alkalmazkodik hozzájuk a sajtó is.
2008. június 3. kedd 15:48 - Hírextra
E véget nem érő folyamatot mutatja be tizennyolc éve minden hónapban a Motor Press Budapest Lapkiadó gondozásában megjelenő Motorrevü (a nemzetközileg ismert és elismert német MOTORRAD magazin hazai kiadása). Persze a fejlődés nemcsak a motorok sajátja, hanem a lapé is, amely róluk szól. Most újra teljesen megújul Magyarország kedvenc motoros magazinja. A Motorrevü júniustól új ruhát ölt, és tartalma az olvasói elvárásoknak megfelelően folyamatosan bővül.

A megújulása természetesen nem csak a nyomtatott lapot érinti, hanem a magazin weboldalát is (www.motorrevu.hu), amely a felhasználói elvárásoknak megfelelően rengetek új funkcióval és szolgáltatással várja látogatóit. A kiadó nem titkolt célja, hogy a nyomtatott kiadvány mellett rövid időn belül a Motorrevü Online is piacvezető szerepet vívjon ki magának.
Forrás: MTI-OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását