2024. április 28. - Valéria

Utcai WRC

A pletykák szerint nem csak a versenypályán küldi harcba a Suzuki az SX4 raliautót, hanem az utcán is bevetnék a Subaru Impreza ellenfeleként. A legsportosabb utcai SX4 teljesítménye 200 lóerő fölött lehet.
2007. szeptember 26. szerda 12:42 - Hírextra
A rali és a sportautó szavak hallatán valószínűleg keveseknek ugrik be első helyen a Suzuki márkanév, a jövőben a helyzet viszont megváltozhat, mivel a gyár komoly ambíciókkal rendelkezik ilyen téren. A japánok eredetileg még ebben az évben be akartak mutatkozni a ralivilágbajnokságban az SX4 WRC-vel, ám bizonyos nehézségek miatt úgy tűnik, hogy csak a 2008-as évadban fognak tudni részt venni a versenyeken. Hogy addig is fenntartsák a közvélemény érdeklődését, a hírek szerint egy új elképzeléssel álltak elő a gyáriak: a WRC autó alapjaira építenének egy utcai modellt, amely a Subaru Impreza WRX-hez hasonló adottságokkal rendelkezne.



Természetesen a versenyautó 320 lóerejéből jócskán lefaragnának, de a várhatóan 215 lóerő körüli teljesítmény így is kiváló menettulajdonságokhoz segítené a jelenleg családi szerepben tündöklő SX4-et. A komoly erőforrás mellé feszes futómű is nagy hatékonyságú fékrendszer is szóba került, ahogyan a külső megjelenést is a tudáshoz igazítanák néhány optikai kiegészítő alkalmazásával.

Hivatalosan még nem foglalt állást az ügyben a Suzuki, ám a vásárlók valószínűleg pozitív fogadtatásban részesítenék az SX4 WRX-et, főleg akkor, ha olyan jó ár-érték aránnyal rendeljezne, mint például a Swift Sport.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását