2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Pécsre jön a U2?

A U2 turnéit szervező cég csak egy későbbi időpontban akar és tud tárgyalni a világhírű zenekar esetleges 2010-es pécsi fellépéséről - írta hétfőn az Új Dunántúli Napló. A U2 1997-ben Thessalonikiben, az akkori kulturális fővárosban, 2005-ben Katowicében,
2008. június 2. hétfő 09:59 - Hírextra
Tarrósy István, a pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program kiemelt rendezvénye, a koncertet is befogadó ICWiP nemzetközi ifjúsági fesztivál alapítója azt a választ kapta az együttes fellépéseit szervező Live Nation munkatársától, hogy a U2 új lemezen dolgozik, annak elkészülte után dolgozzák ki a turné terveit. Ha két év múlva nem Dél-Amerikában, vagy Ausztráliában lesznek éppen, jó esély mutatkozik a pécsi koncertre.

Az együttes menedzsereinek érdeklődését felkeltette a 2010-es EKF-hez kapcsolódó események sorozata, és maga a város is. Tarrósy István felvetette, hogy ha 2010-ben nem lehetséges, 2009 és 2011 is alkalmas lenne az ír banda fogadására.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását