2024. április 28. - Valéria

Pornófüggő férfiak?

A férfiakat különösen izgatja, ha nemcsak érzik, de látják, és hallják is a szexet! Egyik legkedveltebb eszközük a kamera. Na, nem az utókorra akarják hagyományozni a szexfilmet, hanem maga a tény indítja be őket, hogy „figyelik”.
2008. május 31. szombat 14:59 - Hírextra
A férfiak szemszögéből:

„Mi már csináltuk az ex- barátnőmmel. A film elején ő feküdt az ágyon, és kényeztette magát. Majd csatlakoztam én is. Mi lett a végeredmény? Ide az Oscart! A barátnőm azt mondta, őt is hihetetlenül felizgatta, hogy filmezik. Hatalmasat élvezett! Tetszett, hogy a helyzet ellenére magabiztosan és természetesen viselkedett. Nos, hogy mi a véleményem róla? Hát, nem is számítottam komoly kapcsolatra vele. Inkább csak egy rajongóm volt, én pedig élveztem, és ki is használtam a sztár szerepet!”

A nők szemszögébőll:

„Én is megtettem, sajnos. Még főiskolára jártam, amikor megismerkedtem egy sráccal. Nyolc hónapja jártunk, amikor megkérdezte, mit szólnék, ha filmre vennénk magunkat. Miért ne, gondoltam. Arra viszont nem voltam felkészülve, hogy fűnek fának mutogatja, sőt lemásolja, és a batátai közt is osztogatja! Mindig híres akartam lenni, na de nem így...”

Mi a tanulság?

Filmezni izgalmas, és erotikus. De nem árt meggondolni, kinek az oldalán állsz kamera elé.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását