2024. április 20. - Tivadar

Hatalmasat bukott az Újpest

Az Újpest két góllal kikapott Debrecenben a labdarúgó Soproni Liga 30., utolsó fordulójában, így - mivel a Győr nyert a Diósgyőr vendégeként - biztosan lemaradt az UEFA Kupa-indulásról.
2008. május 31. szombat 19:20 - Hírextra
Soproni Liga, 30. forduló:
DVSC-TEVA - Újpest FC 3-1 (2-0)
-------------------------------
Debrecen, 7500 néző, V: Arany
gólszerzők: Bogdanovic (7., 86.), Kerekes (39.), illetve Regedei (85.)
kiállítva: Habi (56.)

DVSC:
-----
Poleksic - Bernáth, Szűcs (Szakály, 65.), Takács Z., Szatmári - Huszák (Dombi, 55.), Kiss Z., Leandro, Czvitkovics - Kerekes (Kouemaha, 74.), Bogdanovic

Újpest:
-------
Balajcza - Dudic, Böjte (Juhár, 17.), Vermes, Regedei - Hullám (Kovács Z., 58.), Sándor Gy., Habi, Hajdú (Radulovic, 53.) - Bozic, Foxi

A debreceni B-közép negyedórás szurkolói "sztrájkot" tartott a mérkőzés elején, de utána a megszokott remek hangulat uralkodott a stadionban a bronzéremről döntő rangadón. A gyors hazai találat után nem sokkal hatalmas helyzetet hibázott el a Loki, ám ez nem bosszulta meg magát, mert az újpestiek sem remekeltek a kapu előtt. A 39. percben Kerekes bombagólja megnyugtatta a hajdúsági együttest.
Valamivel akciószegényebb második félidőt láthatott a publikum. Regedei kései találata csak az eredmény kozmetikázására lehetett elég, ráadásul a hazaiak szinte azonnal visszaállították az eredeti különbséget a két csapat között. A mérkőzés után a debreceniek átvették történetük során szerzett első ezüstérmüket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását