2024. április 23. - Béla

Bohócparádé

Bohócparádét rendeznek június 8-án, vasárnap a budapesti városligetben. Számos eseményen jelennek meg bohócok, ebből is látszik, hogy szükség van rájuk és munkájukra.
2008. május 30. péntek 18:37 - Hírextra
A fesztivál célja, hogy az ország bohócai találkozzanak, az érdeklődők pedig jól érezzék magukat a számos szórakoztató programon. Tavaly, az első parádén mintegy 40 bohóc vett részt - tájékoztatta az MTI-t Ricsi bohóc, az esemény ötletgazdája és főszervezője.

A programokon ingyen vehetnek részt az érdeklődők. A rendezvény egyik látványossága a 13 méter hosszú kamion, amelynek oldalát az érkező gyerekek saját rajzaikkal díszíthetik fel 13 órától. A Parádés Kamionról lufikat, szappanbuborékot, ajándékokat osztogatnak majd a bohócok, miközben szól a zene.

Az állatkert és a Széchenyi Fürdő közötti területen vetélkedők, vicces feladatok várják az érdeklődőket. A Fővárosi Nagycirkusz előtt Lui mentalista tart mágikus bemutatót, míg a Vidámpark előtti területen bohóc produkciók látható.

Részletes információ a www.bohocparade.hu című honlapon található.

A rendezvény főszervezője szeretne mintegy 260 hátrányos helyzetű gyermeket meghívni az eseményre, ám utaztatásukra még nincs elegendő pénz, ezért cégek, magánszemélyek támogatását várja. Mintegy 450-500 ezer forintra lenne szükség, hogy a vidéken élő fiatalok részt vehessenek a Bohócfesztiválon - tette hozzá Ricsi bohóc.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását