2024. március 29. - Auguszta

Háromszázezret nyert bridzsen

Háromszázezer forintot kasszírozott egy páros Miskolcon a II. Commerzbank Kupa Bridzsversenyen, amelyen csaknem százan vettek részt - mondta Szabó Zoltán, a pénzintézet miskolci régióközpontjának igazgatója az MTI-nek.
2008. május 29. csütörtök 10:04 - Hírextra
Magyarország legnagyobb összdíjazású, nyílt páros bridzsversenyén csaknem százan - a magyar élversenyzők mellett románok és szlovákok - indultak, a résztvevők között összesen 1,33 millió forintot osztottak szét, a győztes páros - Horváth Antal és Horváth György - 300 ezer forinttal lett gazdagabb.
A csapatok 3+1 fordulós Mitchell-rendszerű verseny során mérték össze erejüket.

"A bridzs az egyik legösszetettebb, figyelmet, kreativitást, az adott helyzet kihasználását megkövetelő kombinatív játék - ezek a jellemvonások nemcsak a játékosokat, hanem a vállalkozásokat is sikeressé tehetik, a hazai kis és középvállalkozásokat döntéseik meghozásában személyre szabott termékekkel, konstrukciókkal, a bridzssportot pedig támogatásunkkal szeretnénk sikeressé tenni" - hangoztatta Szabó Zoltán.

Magyarország bridzsválogatottja 1934-ben és 1938-ban Európa-bajnok lett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását