2021. április 11. - Leó, Szaniszló

Jön a Boney M

Pécsett ad koncertet a legendás Boney M együttes június 16-án - jelentette be az esemény főszervezője szerdán a baranyai megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.
2008. május 28. szerda 13:54 - Hírextra
Bár az egykori sztárcsapatból külön-külön bandával járja a világot Maizie Williams, Bobby Farrell és a csapat énekese, Liz Mitchell, mindannyian Boney M név alatt lépnek fel.

A Dunántúl legnagyobb városában a legjobb formáció, a Liz Mitchell of Boney M and Band ad koncertet, amely több mint kétórás szórakozást ígér a Lauber Dezső sportcsarnok közönségének - mondta el Fekete Kálmán.

Hozzátette: Liz Mitchellt és a vele érkező énekeseket a Boney M eredeti nyolctagú zenekara kíséri. A tervek szerint tizenhét dal csendül fel, köztük olyan slágerek, mint a Daddy Cool, a Sunny, a Ma Baker, a Belfast, a Rivers Of Babylon, a Brown Girl In The Ring, s a Rasputin.

A Boney M-et 1975-ben, Németországban alakította meg Frank Farian, s ezzel az évtized legsikeresebb diszkócsapatát hozta létre. Az együttesnek összesen nyolc listavezető száma volt, kis- és nagylemezeit több mint százmillió példányban adták el Európában.

A sajtótájékoztatón a baranyai Liptód polgármestere, Pfeiffer Tibor elmondta, hogy a közelmúltban olyan hírek jelentek meg a sajtóban, miszerint Liz Mitchell a településen vett volna házat. Az ingatlan azonban nem az énekesnő, hanem testvére és az ő férje tulajdona.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását