2024. április 23. - Béla

Nemcsak a kocsink töltődhet fel a MOL kutaknál

A Marché International és a MOL 2008. május 26-án Mosonmagyaróvárnál nyitotta meg első két közös autópálya-pihenőhelyét, ahol Magyarországon elsőként kínálnak integrált éttermi és töltőállomási szolgáltatásokat, és további ötöt terveznek.
2008. május 27. kedd 18:53 - Hírextra
 A MOL-csoport Kiskereskedelem Divízió jövőbe mutató stratégiájának fontos alapköve, hogy minél komplexebb kínálatot biztosítson vendégeinek. Ennek érdekében vezettek be olyan kényelmi szolgáltatásokat, mint a gyógyszervásárlási lehetőség, vagy az ingyenes wifi hozzáférés a töltőállomás vásárlói részére. Ezen felül a stratégia kiemelt eleme a feltöltődést biztosító pihenőhelyek kialakítása, aminek sarkalatos pontja az étkeztetés. Az ehhez partnert kereső MOL választása a Marché Internationalra esett, hiszen a Marché™ éttermei frissesség és ételkészítési koncepciójuk szempontjából a legmagasabb színvonalat képviselik az európai piacon.

Minden mi szemnek, szájnak ingere

A két, az ország legforgalmasabb autópályán elhelyezkedő, mosonmagyaróvári pihenő, megnyitásával lépett hivatalosan a magyarországi piacra a Marché™ hétfőn. Az első két étterem egyenként 120 fő befogadására alkalmas, kiszolgálásukról összesen 50 munkatárs gondoskodik. Ami az ételeket illeti: igyekeznek minél szélesebb választékban, minőségi alapanyagokból készített ételeket kínálni. Koncepciójuk legfontosabb alkotóelemei ugyanis a minőség és a szezonalitás. A kínálatot friss, kézzel facsart és szezonális gyümölcslevek, alkoholmentes frissítők, és különféle meleg italok teszik teljessé. A meleg vagy hideg finomságokat becsomagolva természetesen magukkal is vihetik a vendégek.

A Marché™ további öt új éttermet nyit meg a következő hónapokban a MOL-lal együttműködésben. Az együttműködés határainkon túl is átívelő, hiszen MOL 100%-os tulajdonában lévő Tifon-hálózatára is ki kívánja terjeszteni, így a horvát tengerpart felé tartók a már itthon megszokott minőséggel találkozhatnak útjukon.

A frissességi és minőségi stratégia szigorú és következetes megvalósításának köszönhetően a Marché International a Marché™ frissességi koncepciójával a gasztronómiai ágazat számtalan kitüntetését és a közönség megannyi díját nyerte el,. Ezek közé tartozik az ADAC kitüntetése „Európa legjobb autópálya-pihenője”, a BBC csoport díja „A világ legjobb autópálya-pihenőhelye”, Németország legjobb gasztronómiai koncepciója, Ausztria, illetve Svájc legjobb autópálya-helyei címek elnyerése. A Marché International 2008-ban megkapta a nívós Német Gasztronómiai Díjat a Marché™ márka sikeres újrabevezetéséért és újrapozícionálásáért. A zsűri indoklásában többek között ez olvasható: „Oliver Altherr vezérigazgatónak sikerült a termék iránti, élettel átitatott szenvedélyével több, mint 3500 munkatársat megfertőznie a szó legjobb értelmében és a legnagyobb teljesítményekre serkentenie őket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását