2024. április 17. - Rudolf

Megállapodás a jövőért - ma tárgyalnak Orbánnal

Orbán Viktorral, a Fidesz elnökével folytatják kedden konzultációs sorozatukat a "Megállapodás a jövőért" kiáltványt aláíró gazdasági szervezetek.
2008. május 27. kedd 08:51 - Hírextra

A 2006-ban megfogalmazott kiáltvány aláírói - köztük az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham), a Joint Venture Szövetség vagy a Magyar Agrárkamara - korábban már konzultáltak Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel, az MSZP elnökével. Orbán Viktorral szervezett találkozójuk után szerdán Dávid Ibolyával, az MDF elnökével folytatnak megbeszélést.

Az AmCham tájékoztatása szerint Orbán Viktor és Dávid Ibolya várhatóan beszélni fog pártjának gazdaságpolitikai elképzeléseiről, viszonyukról a reformokhoz, az adórendszer átalakításához, a társadalmi párbeszédhez és a gazdaság körüli struktúrák átalakításához, illetve bepillantást enged az adóreformmal kapcsolatos elképzeléseikbe.

Az eseményen a huszonkét aláíró szervezet mindegyike képviselteti magát egy-egy fővel.
A 2006 április 24-én több napilapban közzétett kiáltványban 16 érdekképviselet kisebb és hatékonyabb államot, új, régiós elven működő, lényegesen kisebb önkormányzati rendszert, versenyképesebb, átláthatóbb és egyszerűbb adórendszert és szolgáltató egészségügyet szorgalmazott. A kiáltvány megjelenését követően további szervezetek is csatlakoztak az eredeti 16 szervezethez.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását