2024. március 29. - Auguszta

Gyurcsány mindenről egyeztetne

Mindenről lehet és kell egyeztetni, mert egy az ország, egy a hazánk - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden Budapesten.
2008. május 27. kedd 18:25 - Hírextra
A miniszterelnök azt követően válaszolt az újságírók kérdéseire, hogy meglátogatott egy, az Új Magyarország Fejlesztési Terv pályázatán támogatást kapott ablakgyártó céget Csepelen.

Gyurcsány Ferenc azzal kapcsolatban, hogy milyen egyeztetéseket tart szükségesnek a politikai és a gazdasági élet szereplőivel, úgy fogalmazott: mindenről lehet és kell egyeztetni a parlamenti pártoknak, így a gazdaság kérdéseiről is.

"Egy az ország, egy a hazánk. Akkor tud sikeres lenni egy ország, ha a különböző politikai erők között mindig létrejön megállapodás arra, hogy melyek a rövid és a hosszú távú gazdasági és társadalmi célok" - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc.

Kitért arra, hogy senkivel szemben nem lesz előfeltétele azt illetően, mikor és miről tárgyaljanak. A kormányfő hozzátette: természetesnek tartja, hogy mindenki tárgyal a gazdasági élet szereplőivel.

A nap folyamán Orbán Viktor tárgyalt a "Megállapodást a jövőnkért" kiáltványt aláíró gazdasági szervezetek képviselőivel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását