2024. április 12. - Gyula

Összecsapnak a világbajnokok

Július 25-én Londonban összecsap egymással Tyson Gay, a 100 méteres síkfutás amerikai világbajnoka és Asafa Powell, a táv jamaicai világcsúcstartója (9,74 mp). "Úgy vélem, egy ilyen jellegű találkozó jót tesz a sportágunknak" - fogalmazott Gay a Szuper Gr
2008. május 25. vasárnap 09:12 - Hírextra
Legutóbb a tavalyi, oszakai világbajnokságon futott együtt a két sztársprinter, akkor az amerikai 9.85-tel nyert, a jamaicai pedig csak harmadik lett, 9.96-tal.

"A döntőig nem is gondoltam, Tyson Gayre, csak az aranyéremre, meg a dicsőségre, amit a győzelem hozhat. Ez volt a hiba. Az eredménnyel foglalkoztam, ahelyett, hogy a feladatomra koncentráltam volna" - elevenítette fel a történteket Powell.

A küzdelem a közelmúltban háromszereplőssé vált, az ugyancsak jamaicai Usain Bolt ugyanis május elején 9.76-ot futott Kingstonban, majd a trinidadi Port of Spainben 9.92-vel győzött - úgy, hogy a rajtja nem sikerült jól. Bolt és Gay a tervek szerint jövő szombaton csap össze New Yorkban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását