2024. április 20. - Tivadar

Csajozási stratégiák

Rengeteg egyedülálló barátom panaszkodik arról, hogy milyen nehéz megtalálni a megfelelő partnert. Sok elpazarolt estét töltenek bárokban, hogy olyan lányokat szedjenek fel, akik nem is érdeklődnek utánuk.
2008. május 24. szombat 19:07 - Hírextra
Élő zene

Az egyik oka annak, hogy az élőzene olyan jó helyszín a csajozásra, pasizásra az, hogy különféle embereket vonzz. Megvan az átlagos társasági köröd, és azok a lányok, akik kiszöknek, hogy megleshessék élőben kedvenc zenekarukat. Ezek a higgadt, gyakran félénk lányok is csak emberi lények, akiknek megvannak az alapvető szükségleteik. És majdnem a te feladatod, hogy segíts rajta, ahogyan csak tudsz.

Nem arról beszélek, hogy vidd el a Madison Square Gardenbe egy Rolling Stones koncertre; inkább koncentrálj olyan kisebb zenekarokra, amit a nagykönyvek még nem ismernek. Ezek a bandák vonzzák a fent említett lányokat, és számos lehetőséget adnak arra, hogy közel kerülj ahhoz, akin megakadt a szemed.

Nézz le a helyi bárba hetente egyszer, vagy nézz főiskolai lapokat vagy internetes oldalakat, hogy megtudd, ki és mikor látogat a városodba koncertezni. Öltözz fel a kívánt viseletnek megfelelően és a haverokkal ugorj be a bárba. Csak azért, mert a bandáról és a zenéről lehet csak beszélni, nem biztos, hogy nincs más mód arra, hogy szóba elegyedjetek.

Megfelelő megközelítés:

A srácok legnagyobb része csak egy zeneimádó pancser, a legtöbbjük észre sem veszi, hogy mennyi helyes csaj tombol körülöttük. Ez pedig óriási előny számodra. Ahelyett, hogy arról beszélnél, hogy mennyire imádod a zenéjüket (és mennyivel jobbak voltak régebben), mondd el neki, hogy nem tudsz sokat az együttesről, de nagyon tetszik, amit most hallasz. Tetszeni fog neki a szerény naivitásod, te pedig imádni fogod a CD-gyűjteményét, amit csak neked mutat meg.

Továbbképzés

Építeni akarod a karriered? Elegáns, ambiciózus nőt keresel? Szeretnéd, ha elárulnám, hol az a hely, ahol mindkettőt elérheted – sokszor ingyen? Jelentkezz esti suliba. Ez legtöbbször hibátlan helyzet, főleg, ha a munkahelyed taníttatási költségeket is áll, amit gyakran csak a nagyvállalatok adnak. Akár így, akár úgy, ezek a levelező tanfolyamok nem valami drágák, de számos kapcsolatépítési lehetőséget biztosítanak, beleértve a lányokat is.

Megfelelő megközelítés:

Rögtön az elején le kell csapnod. Ez azt jelenti, hogy az első alakommal, amikor belépsz a terembe, megkeresed azt a személyt, aki az igényeidnek legjobban megfelel. Ettől kezdve, a tanár gyakran ad majd közös házit, vagy csoportmunkát, amit közösen kell végeznetek. Egy kis késő estig való tanulás, egy kevéske bor, egy nyakmasszázs a fáradtságra, szorgalmas izmok – hirtelen majd arra eszmélsz, hogy már nem a tanuláson van a hangsúly.

Képcsarnok

Mindenkinek szüksége lenne még egy kis kultúrára, már ami az életét illeti. Ugyanis nem minden számít a kultúra fogalmába. Én az igazi, kihívó, felvágós kultúráról beszélek. A művészeti múzeumok tökéletesek arra, hogy növeljük a megbecsülésünket az élet kifinomult világa iránt, nem beszélve arról, hogy fantasztikus hely nők megismerésére. Ezek a nők általában csoportosan látogatják a múzeumokat, és pozitív előítélettel rendelkeznek azokról a férfiakról, akik egyedül nézelődnek. Nagy valószínűséggel könyvszerető, könyvtáros típusú vagy művészlelkű nőkkel fogsz találkozni – két női típus, amely nem sok figyelmet kap a férfiaktól, és odáig lenne attól, ha te bókolnál neki. Azért biztosítsd, hogy nem bámulod órákig a pucér nőket ábrázoló képeket – azonnal piros lapot kapnál érte.

Megfelelő megközelítés:

Valószínűleg nem lövök nagyon mellé azzal, ha azt mondom, hogy művészettörténeti tudományod a Tini nindzsa teknőcökből származik. Könnyen átlát majd rajtad, ha úgy látogatsz el valahova, hogy azt sem tudod, mit nézel meg. Válassz olyan galériát, ahol olyan dolgokat láthatsz, ami azért egy kicsit közel áll hozzád. Aztán ráérsz majd arra összpontosítani, hogy lenyűgözd őt a tudásoddal.

A tökéletes felszedés

A legjobb dolgok legtöbbször akkor jönnek, a mikor a legkevésbé számítasz rájuk, nemde? Pont ez az, amiért azok a helyek, amiket a listámba feljegyeztem annyira hatásosak. Olyan helyzetbe kerülnek a nők, amitől nem félnek vagy riadnak vissza, így könnyebben megnyílnak neked. Plusz, legtöbbjük szintén azért jár ezekre a helyekre, hogy életed részévé válhasson. Tehát, még ha te nem is találnál rá, megeshet, hogy ő vesz észre téged. Ugye, hogy ez sokkal jobb, mint bánatodban leinni magad egy szórakozóhelyen?
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását