2024. április 27. - Zita

A csillagok állása Obamának kedvez

A legnagyobb valószínűség szerint a demokrata párti Barack Obama lesz az Egyesült Államok következő elnöke - foglaltak állást csillagjósok. Egy teljes konferencia jutott erre: Hillary Clintonnak ideje feladni a vesztes meccset.
2008. május 22. csütörtök 11:19 - Hírextra
Az amerikai Egyesült Asztrológiai Konferencia részvevői - akik a Colorado állambeli Denverben tanácskoztak - konszenzusos véleményre jutottak arról, hogy az afro-amerikai szenátor nyeri meg a novemberi elnökválasztást.

A választás napján, november 4-én kezdődő különleges jelenségre - a Szaturnusz oppozícióba kerül az Uránuszhoz képest - 45 éve nem volt példa. A csillagjósok szerint ez a szembenállás társadalmi változást, átalakulást, esetleg zűrzavart jelent.

A szenátor karmikus sorsa és stabilitása alapján képes arra, hogy fordítson a jelenlegi helyzeten - mondta Edith Hathaway asztrológus. A csillagok állásából olvasók szerint az önmagát a változás képviselőjének beállító Obama jobban megtestesíti az átalakulást, mint Hillary Clinton szenátor, aki a demokrata párti elnökjelöltségért folyó harcban vetélytársa, vagy a republikánus jelöltség várományosa, John McCain szenátor.

Az asztrológusok egyúttal figyelmeztettek: a csillagok azt sugallják, hogy az elnökség elnyerése Obama számára egyben veszélyt hordoz. A januári beiktatásra különösen kedvezőtlen csillagálláskor kerül sor, ezért időpontmódosítást javasoltak. "Nagyon aggódom Obama biztonsága miatt" - nyilatkozott Robert Hand asztrológus. Robert Merriman, a konferencia levezető elnöke úgy értelmezte a két bolygó szembenállását: nem biztos, hogy azt a személyt iktatják majd be januárban, akit előzőleg megválasztanak elnöknek.

Ami a demokrata előválasztási versengést illeti, az asztrológusok rámutattak: a következő néhány hónapban olyan események történnek az égbolton, amelyek arra utalnak, hogy változás következhet be az elnökjelölt személye körül. Váratlan eseményekre kerülhet sor még az augusztus végi demokrata jelöltállító konvenció előtt - hangsúlyozta Robert Blaschke, egy másik csillagjós, de azt nem részletezte, hogy a csillagok szerint mi történhet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását