2024. május 3. - Tímea, Irma

Szekeres: Ötpárti a légiszállítási flottáról

Ötpárti egyeztetést kezdeményez a honvédelmi miniszter a stratégiai légiszállítási flotta megalapításáról, valamint annak Pápára telepítéséről, és szeretné, ha erről kedden megállapodnának a pártok; Szekeres Imre erről a 160 éves honvédség évfordulója alk
2008. május 19. hétfő 15:03 - Hírextra
Mint felidézte, hogy a honvédség a magyarság történelmének legszebb, legdicsőségesebb pillanataiban, 1848 forradalmának napjaiban, nemzeti egységben született. Közölte: fontos, hogy ma ugyanez a nemzeti egyetértés övezi a honvédség tevékenységét, az Országgyűlés mind az öt pártja támogatja a munkát, amelyet a katonák Magyarország érdekében végeznek.

Szekeres Imre kijelentette: az ünnep lehetőség, hogy megköszönjék a honvédeknek a helytállást, akik szellemileg, fizikailag és lelkileg is felkészültek, akik képesek áldozatot vállalni és hivatásuknak tekintik a katonai pályát. A parlamenti frakciók képviselői felszólalásaikban ugyancsak megköszönték a katonák munkáját és helytállását. A Fidesz és az MDF szónoka kevesellte a katonai költségvetés mértékét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását