2024. március 29. - Auguszta

Napi hat konzerv bab...

A bab remekül fogyaszt, még akkor is ha a fogyókúrázó az étekből sokat fogyaszt. Egy éven belül már a második brit férfi ért el "tetemes" testúlycsökkenést babbal: 9 hónap alatt 60 kilót fogyott. A 40 éves illető ugyanakkor fél tonna babot evett, naponta
2008. május 19. hétfő 08:37 - Hírextra
A férfi, aki szerelőként dolgozik, tavaly júniusban még 180 kilót nyomott - bőven -, most csak 120 -, szűken. A szél így aztán most sem fújja el.
Ami a saját szelét illeti, a fogyókúra meglehetősen szélcsendes volt, legalábbis azután, hogy a négygyermekes családapa felhagyott a pirítóssal, egy idő után nem evett a főtt babhoz semmit - adta hírül a Daily Mirror című brit lap.

Ugyancsak bőséges babkúrával fogyott csaknem 40 kilót fél év alatt egy másik brit férfi, és ő sem keltett szélvészt környezetében. A 28 éves illető 130 kiló volt a startkor, a végén pedig 90-re "soványodott". Ő naponta csak két konzervnyi főtt babot kebelezett be, egyet a munkahelyén, egyet otthon. Elmondása szerint nem kínlódott, sohasem volt éhes. Babos fogyókúrája külön érdekessége, hogy csak akkor lett "széllel bélelt", amikor már lefogyott célsúlyára.

Brit táplálkozás-szakértők szerint a bab jól fogyaszt, kevés a kalóriája, remek része az egészséges, kiegyensúlyozott étrendnek, ám nem javallott naponta egynél több konzervnyit befalni belőle.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását