2024. május 16. - Mózes, Botond

Pólókat árul az egykori világsztár

A The Sun felfedezte, hogy Boy George, a Culture Club viharos múltú egykori frontembere - akinek Do You Really Want To Hurt Me című slágere listavezető volt - jelenleg a kelet-londoni Spitalfields piacán árul olcsó pólókat és pulóvereket.
2008. május 17. szombat 22:45 - Hírextra
A teljesen kopasz, 46 éves exsztár - eredeti nevén George OÍDowd - a fotóval illusztrált szombati beszámoló szerint "unatkozva, nyomorultul és fázva" ült ütött-kopott piaci asztalánál, és "csendes" üzletmenetre panaszkodott. Az üzlet kétségtelenül jobban ment a 80-as években, amikor a Culture Club több mint 10 millió albumot adott el világszerte.

Boy George pályája azonban azóta folyamatosan lefelé ível: az énekes drogfüggőséggel küszködik, és még utcaseprő is volt, amikor New Yorkban két éve egyheti közmunkára ítélték. Ennek előzményeként egy általa vizionált, ám meg nem történt betöréshez hívta ki a rendőröket, akik azonban betörő helyett kokaint találtak a lakásban... Ráadásul novemberben ismét bíróság elé kell állnia; a vád szerint londoni lakásában egy "férfikísérőjét" bántalmazta és a falhoz láncolva jogtalanul fogva tartotta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását