2024. május 4. - Mónika, Flórián

Minden magyar hajó döntős 200 méteren

Minden magyar egység biztosította a helyét az ötkarikás műsorban nem szereplő 200 méteres táv vasárnapi döntőiben a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon.
2008. május 17. szombat 15:34 - Hírextra
A kilenc számból csak hatban került sor elő- és középfutamokra és a piros-fehér-zöld hajók kivétel nélkül már az első fordulóból kvalifikálták magukat a végjátékba. Foltán László (C-1), Molnár Péter (K-1) és a Fazekas Krisztina, Patyi Melinda kettős (K-2) első, a Molnár, Kadler Viktor duó (K-2) második, Vad Ninetta (K-1) és a Kovács Gergely, Végh Attila páros (C-2) pedig harmadik lett előfutamában, így egyformán egyenes ágon jutott a fináléba.

A négyeseknél a kevés nevező miatt nem rendeztek előcsatározásokat, így a magyar női és férfi kajakos, illetve kenus kvartett is már döntős.

Vasárnap 10 órától az 500 m-es, valamint a férfi és női K-4 1000 m-es, 15 órától pedig a 200 m-es finálékat rendezik az Eb-n.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását